Polderkol kruidenthee kuren

De kruidenthee is gemaakt van diverse soorten kruiden van biologische teelt of verzameld in natuurgebieden en rond Lelystad. De polderkol gebruikt uitsluitend kruiden van eigen teelt of verzameling en kopen verder geen kruiden in. De kruiden zijn op ambachtelijke wijzen geoogst en verwerkt.
De kruiden zijn grof gesneden waardoor de inhoudsstoffen en aroma beter bewaard blijven en dit de smaak van de kruidenthee ten goede komt.
Er zijn verschillende soorten kruidenmengsels om voor het plezier te drinken of mengsels samengesteld ter ondersteuning van het lichaam.

Adres / Contact gegevens:

Het Helperhart
Centrum voor Natuurgeneeskunde

Kattegat 32-9

9723 JP Groningen

06-14241109

 

KvK: 02094844

BTW: NL002152322B75

mail@helperhart.nl

Besteld u bij ons in de webwinkel?

“U heeft dan het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail@helperhart.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”